Kotimai.fi-lahjakortti, 20 - 150 € - sähköinen tai postitettava kortti

20,00 €
Varastossa
SKU
100-002

Toimituskulut 3,90€, yli 120€:n tilauksissa 0€

Lahjakortti KotiMai Design -verkkokauppaan tai myymälään. 

Voit valita lahjakortin ja lahjan saaja voi shoppailla valikoimistamme Suomessa tai lähialueilla vastuullisesti tuotettuja vaatteita tai muita tuotteita. Mikä ihana kotimainen mieltä piristävä yllätys rakkaalle, työkaverille, sukulaiselle tai hyvälle ystävälle.

Voit valita sähköisen lahjakortin, jolloin lähetämme lahjakortin sähköpostiisi (viimeistään vuorokauden kuluessa tilauksesta) ja voit välittää sen lahjan saajalle tai voit valita pahvisen lahjakortin, jolloin postitamme lahjakortin tilauksella olevaan tai toivomaasi toimitusosoitteeseen (voit esittää toiveet tilauksen kommenttikentässä). Sähköisen lahjakortin ostaessasi valitse toimitustavaksi "nouto", jolloin postikuluja ei veloiteta.

 

Voit laittaa meille sähköpostissa viestiä, jos haluat henkilökohtaisen viestin välitettäväksi/kirjoitettavaksi lahjakortin mukana (info@kotimai.fi) ja toimitamme lahjakortin lahjan saajalle kauniissa kirjeessä.

Lahjakortilla ei ole palautusoikeutta. 

Lahjakortin postituksesta veloitetaan normaalit tilauksen postikulut. Huomioithan että lahjakortti toimitetaan tilauksen toimitusosoite-kohdassa olevaan postiosoitteeseen.

 

Kirjoita arvostelu
Arvostele tuote:Kotimai.fi-lahjakortti, 20 - 150 € - sähköinen tai postitettava kortti
Arvosana