Höö

Höö on lahtelainen yritys, jonka mallisto on täynnä kauniita ja monikäyttöisiä vaatteita. Höön vaatteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa, vain sukat, sukkahousut ja leggarit valmistetaan Tallinnassa. Materiaalit kudotaan pääosin kotimaassa, loput ekopuuvillasta Euroopassa. Höössä mennään laatu edellä, suurta kotimaisuusastetta ja avoimuutta kunnioittaen.

Höön omin sanoin brändiä voidaan kuvailla seuraavasti:

”Höö-mallisto tunnetaan hiljaisenkauniista ja vekkuleista tuotteistaan. Rakkautemme raikkaisiin väreihin, raitaan, graafisiin kuoseihin, oivalluksiin ja mukavuuteen näkyy jokaisessa huolella suunnitellussa ja tehdyssä tuotteessamme. Lasten mallistossa on otettu huomioon mini-ihmistemme taipumus hujahtaa pituutta hulvattomalla vauhdilla. Pitkät resorit ja tuotteidemme mallit takaavat pitkän käyttöiän yhdessä laadukkaiden materiaalien kanssa.”

”Höömäinen maailma alkoi syntyä vuonna 2006 Sariannan kynästä. Oman esikoisen möyriessä vielä masussa, hän piirsi pienen musta-valkoisen malliston vastapainoksi kaupoissa tulvivalle vaaleansiniselle ja -punaiselle. Niin siinä sitten kävi, että pesunkestävästä naisten mallistojen suunnittelijasta sukeutui lastenvaatesuunnittelija, joka ammentaa inspiraationsa nyttemmin kahden minimuotoilijansa mahtavista tarinoista…niitä naisten vaatteita unohtamatta. Riikka astui ensimmäisen kerran Höön maailmaan äitinä. Tutustui ja ihastui. Tuotteiden laatu ja graafisuus sulattivat sydämen mennen tullen. Yritysasiakkaille suunnittelu yhdisti Riikan sekä Sariannan tiet ja lopulta Höö sai riveihinsä myös markkinoinnin ja myynnin rautaisesti osaavan ladyn. Tätä parivaljakkoa yhdistää myös kyyneleisiin taipuvainen nauru, joka kajahtelee Höön toimistolla usein ja hervottomana.”

Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä 1-9 / 47

Sivu
/ sivu
Laskeva
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä 1-9 / 47

Sivu
/ sivu
Laskeva