KatiK design

KatiK designin ja ehtavaatteiden takana on intohimoinen piirtäjä ja tekijä Kati Kraemer. Kati kertoo rakastavansa työtään ja piirtämistä ja tämä näkyy ihanissa ja mielikuvituksellisissa kuoseissa. Yrityksen päämäärä on tuottaa asiakkaille hyvää mieltä hyvillä tuotteilla ja palveluilla. Kaikki vaatteet valmistetaan käsin – Suomessa. Se on yrityksen tärkein ajatus ja kulmakivi.

Kankaiden puolelta KatiK design panostaa enenevässä määrin omaan tuotantoon ja kuosit suunnittelee yrittäjä Kati Kraemer sekä tiimi hänen ympärillään. Oman tuotannon kankaat ovat luomupuuvillaa ja valmistetaan muutamassa eri Baltian maassa.

Vaatteiden, asusteiden ja sisustustuotteiden tuotannosta vastaa alihankkijana toimiva Kiteen Tekstiilitehdas. Yritys valmistaa myös yksittäiskappaleita, jotka valmistetaan itse heidän Puodillaan Varkaudessa. Yritys pyrkii mahdollisimman pieneen hävikkiin ja pyrkii hyödyntämään jokaisen tilkun mitä ompelutöistä jää yli, viimeiset pikkutilkut lahjoitetaan päiväkotiin askarteluun.

KatiK design haluaa pitää toiminnan ihmisläheisenä ja palvelun yksilöllisenä – laadusta tinkimättä. Tervetuloa tutustumaan mielettömän hyvin istuviin ja kuin sinulle tehtyihin Ehta-vaatteisiin verkkokaupassamme.

Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä 1-9 / 23

Sivu
/ sivu
Laskeva
 1. Rento -housut, raidallinen
  Rento -housut, raidallinen
  Arvio:
  100%
  Alennushinta 49,90 € Normaali hinta 59,00 €
 2. leggins, universum, pinkki
  leggins, universum, pinkki
  Alennushinta 32,90 € Normaali hinta 39,90 €
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä 1-9 / 23

Sivu
/ sivu
Laskeva