Melli Ecodesign

Melli Ecodesign on mielettömän kauniita ja pehmeitä lasten ja naisten vaatteita valmistava yritys Jyväskylästä. Mellillä on oma ompelimotehdas Jyväskylässä ja heidän kankaat sekä ompelu tehdään kokonaan Suomessa. Vaatteet sopivat herkkäihoisille ja ne valmistetaan luomupuuvillasta.

Mellin sympaattisen koskettava tarina heidän omin sanoin kuuluu näin:

”Melli EcoDesignin tarina alkoi pienen keskosvauvan syntymästä vuonna 2010. Melli-tyttö syntyi neljä kuukautta ennen laskettua aikaa raskausviikolla 23 Kuopion yliopistollisessa sairaalassa. Hän painoi vain 580 grammaa. Mellin äiti ei ollut koskaan ennen nähnyt mitään niin pientä ja täydellistä. Pikkuruinen vauva olisi mahtunut nukkumaan voirasiaan.

Melli oli suoranainen ihmetyttö, sillä lääkärit arvioivat hänen selviävän vain korkeintaan noin 20 prosentin mahdollisuudella. Mellin sisukkuus ja vahva luonne päättivät toisin. Lukemattomien vastoinkäymisten jälkeen hän pääsi kotiin viiden kuukauden ikäisenä painaen kolme kiloa.

Mellin ollessa sairaalassa hänelle oli haastavaa löytää tarpeeksi pieniä ja herkälle iholle sopivia vaatteita. Värikkäitä alle 40 cm koon vaatteita ei ollut helposti saatavilla.

Itse Melli EcoDesign -brändi syntyi vuoden 2012 lopulla, kun Mellin äiti kaipasi lastenvaatemarkkinoille kotimaista lastenvaatemerkkiä, joka sisältäisi isompien lastenvaatteiden lisäksi myös oman keskosvauvanvaatemalliston. Vaatteiden tulisi soveltua etenkin herkkäihoisille allergisille lapsille.”

Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä 1-9 / 30

Sivu
/ sivu
Laskeva
  1. legginsit, mustat
    legginsit, mustat
    Alennushinta 23,90 € Normaali hinta 29,00 €
  2. bodymekko, roosa
    bodymekko, roosa
    40,00 €
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä 1-9 / 30

Sivu
/ sivu
Laskeva