Second Chance

Second Chance

 

Second Chancen valikoimista löytyy kauniita, ihanasti istuvia vaatteita. Kun olet hetken käyttänyt Second Chancen vaatetta, joka säilyy pesusta pesuun mielettömän hyvänä, huomaat löytäneesi yhden lempivaatteistasi. Voisiko mikään istua enää ihanammin kuin nämä materiaalit ja mallit.

Second Chancen tarina omistajan sanoin menee kutakuinkin näin:

”Kaipuu vanhoihin vuosikymmeniin, uusiin seikkailuihin vievät matkat, vuodenaikojen vaihtelut ja ympäröivä elämä yleensä; näiden kokemusten innoittamana ja kahden kaveruksen voimin tuotemerkki Second Chance sai alkunsa vuonna 2008. Lähtökohtana olivat eettiset, ekologiset ja pehmeät arvot. Nykyään merkkiä luotsaa toinen perustaja Maija Nuppula.

Second Chance sisältää persoonallisen naisten vaatemalliston, joka toteutetaan pienen sarjan tuotantona Suomessa. Jokaisen tuotteen jokainen valmistusvaihe on tehty suomalaisessa perheyrityksessä, mikä takaa sen, että tuotteet valmistaa ammattitaitoinen, aikuinen ihminen. Neulosmateriaalit ovat teollisuuden ylijäämää, mutta silti erittäin korkealaatuista, Suomessa neulottua ja värjättyä neulosta. Kaikki materiaali käytetään hyväksi ja leikkuujätteistä syntyy tuotteisiin kekseliäitä yksityiskohtia. Tähän yhdistettynä omia tarinoitaan kertova printtisuunnittelu ja aikaa kestävä, kekseliäs ja nostalginen muotoilu, syntyy Second Chancen sielu, persoonallinen ekoluksus.”

Tarkastele Taulukkona Listana

4 Tuotetta

/ sivu
Laskeva
 1. Minttu -neuloskietaisumekko
  Minttu -neuloskietaisumekko
  Alennushinta 99,00 € Normaali hinta 125,00 €
 2. Vilja tunika, musta ja sininen
  Vilja tunika, musta ja sininen
  Alennushinta 89,00 € Normaali hinta 129,00 €
 3. Kaisla mekko/tunika, kaksi väriä
  Kaisla mekko/tunika, kaksi väriä
  Alennushinta 83,30 € Normaali hinta 119,00 €
Tarkastele Taulukkona Listana

4 Tuotetta

/ sivu
Laskeva