Kotimaisuus ja lähituotanto

KotiMai Designin unelma on keskittyä suomalaisten ja kotimaisten vaatteiden edustamiseen ja myyntiin. Kaikki edustamamme brändit ovat suomalaisomisteisia. Yli 95% valikoimistamme ja myymistämme tuotteista on valmistettu Suomessa. Tämän lisäksi pieni osa vaatteista on ommeltu Virossa lähituotantona. Edustamiemme brändien ja vaatteiden kankaat tulevat osaksi Suomesta, osin Euroopasta. Jokaisen tuotteen kohdalla on kerrottu tuotteen valmistusmaa ja alkuperä.

Meidän kaikkien suomalaisten tulee uskoa siihen, että Suomessa voidaan vielä tehdä asioita. Suomessa voidaan valmistaa vaatteita ja tavaroita ja me voimme tehdä sen paremmin kuin kukaan muu ja ennen kaikkea vastuullisesti ja ilman lapsityövoimaa tai sortavia työoloja.

Kuka on sanonut, että Suomesta ei voisi myös viedä ulkomaille ihan mitä tahansa? Kun me uskomme ja ostamme kotimaista, voimme myös viedä sitä laatua ja osaamista muillekin. KotiMai Design myy aluksi vain Suomessa, mutta haluaa laajentaa toimintaansa tulevaisuudessa myös ulkomaan kauppaan ja tarjota eri brändien mahtavia tuotteita ihan kaikille.

Suomalaisten vaatteiden etsiminen ja kokeileminen on välillä hankalaa. KotiMai Designin idea on tuoda hyviä tuotteita helposti ja lähelle sinua, ympäri Suomea. Edustamiemme valmistajien idea on tehdä Sinulle tyylikkäitä vaatteita, jotka ovat myös istuvia, kestäviä ja monikäyttöisiä, ja joiden omatunto on puhdas ja tekijät tiedossa.

#whomadeyourclothes #kotimaidesign #kotimai #kotimainen