Vaatteiden ja tuotteiden laatu

Mistä tunnistan laadukkaan ja kestävän vaatteen? Me yritämme tehdä sen puolestasi.

Laatua on myös ostaa vähän ja monikäyttöisiä vaatteita, jotka kestävät aikaa. KotiMai Design vastaa edustamiensa merkkien avulla halpatuotantoon, jossa tarkoituksena ovat pikavoitot, ei aina aikaa kestävä design tai kankaat. Alkuperän lisäksi meille on erityisen tärkeää toimittajiemme tuotteiden laatu, joten jos et ole jostain syystä tyytyväinen tuotteisiimme, pyydämme olemaan yhteydessä! Noudatathan aina vaatteiden pesuohjeita, ne ovat ammattilaisten määrittämiä ja niitä noudattamalla vaatteesi kestävät pesusta ja käyttökerrasta toiseen.

Me sanomme ei materiaalien ylikulutukselle ja toivotamme tervetulleeksi ajatuksen, jossa vähemmän on enemmän. Laadukas tuote ei ole ehkä se halvin, mutta laskemalla vaatteellesi sen käyttökertojen mukaisen hinnan, saatat huomata, että ostoksesi oli sinulle lopulta edullinen ja kannattava. Laadukas ja eettinen vaate on aina kokonaisuuksien summa – meidän vaatteitamme ompelevat ammattilaiset, eivät pienet lapset tai orjatyöpalkalla huonokuntoisissa tehtaissa työskentelevät aikuiset.

Arvojemme ja unelmiemme mukaisesti valikoimiimme on tulossa myös second hand -mallistoa, pysy kuulolla!

Vaatteiden myynnin lisäksi voit vuokrata naisten mallistosta vaatteita Tampereen seudulla. Vuokrahinnat määrittyvät vaatteen hintatason ja vuokra-ajan mukaan, mutta ovat noin 15-40€/vaate/3-6 päivää. Voit vuokrata meiltä mekon juhliin tai jotain kivaa muuten vain viikonlopun viettoon tai piristykseksi työviikkoosi. Mikäli olet kiinnostunut jonkin vaatteen vuokrauksesta, ota yhteyttä! Pyrimme kehittämään vuokrausta osaksi verkkokauppaa, mutta toistaiseksi toimimme sähköpostivarauksilla ja maksut suoritetaan käteisellä tai pankki/luottokortilla.