Maksutavat verkkokaupassamme

Verkkokaupassamme on käytössä suomalainen Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä maksunvälityspalvelu.Maksunvälityspalvelun yhteystiedot:

Checkout Finland Oy
Varastokatu 3 A  
33100 TAMPERE
Suomi/Finland
asiakaspalvelu@checkout.fi
Puh. 0800 552 010 (0,00€/min)
09 - 4282 7110 (pvm/mpm)
Arkisin klo 09 - 16
 
Maksut verkkopankissa ja luottokorteilla

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet, eli voit maksaa Nordean, Osuuspankin, Säästöpankin, POP-pankin, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-pankin, Ålandsbankenin ja LähiTapiola pankin maksupainikkeilla. Maksun saajana tiliotteella näkyy Checkout Finland Oy.

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella. Verkkokaupalla eikä Checkout Finland Oy:llä ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode –todentamispalvelut.

Everyday

Kaupassamme on mahdollista valita myös Everyday – voit maksaa joustavasti kerralla tai kk-erissä. Ostaessasi Everyday:llä saat käyttöösi vähintään 300€:n jatkuvan luoton verkko-ostosten tekemiseen. Sopimus on voimassa toistaiseksi. Voit maksaa halutessasi ostoksen laskulla kerralla, jolloin saat keskimäärin 45 vuorokautta maksuaikaa ostoksellesi tai voit maksaa kätevästi luotolla kuukausierissä.
Maksutavat:

1. Kertasuorituksena
    •    Ei lisäkuluja, mikäli ostos maksetaan kokonaisuudessaan eräpäivään mennessä, todellinen vuosikorko tällöin on 0 %.
    •    Eräpäivä seuraavan kuukauden lopussa.
2. Kuukausierissä
    •    Minimilyhennys 1/5 laskun loppusummasta, kuitenkin vähintään 20€.
    •    Eräpäivän jälkeen avoimeksi jäävälle saldolle lasketaan kuukausikorkoa 5 %.
    •    Tyypillisen 500€:n luottosumman todellinen vuosikorko on 48,52 %.
Everyday:llä voi maksaa täysi-ikäinen hyvin raha-asiansa hoitava Suomen kansalainen.
Sopimuksen allekirjoitus tapahtuu omilla henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla.
Everyday tarkistaa maksajan henkilöluottotiedot Suomen Asiakastieto Oy:stä sekä henkilötiedot väestötietojärjestelmästä.
18–20-vuotiaat uudet asiakkaat voivat ostaa enintään 300 €:lla ja yli 21-vuotiaille uusille asiakkaille rahoitusta myönnetään enintään 1000 €. Asiakkuuden kehittyessä yli 21-vuotiaat voivat hakea rahoitusta enintään 2000 € ostoksiin.

GSM maksaminen

Kännykkämaksamista käyttävältä asiakkaalta tuotteen summa peritään puhelinlaskussa, ja puhelinoperaattori tai muu palveluntarjoaja tilittää maksun verkkokauppiaan Checkout-tilille. Maksaminen tapahtuu soittamalla tiettyyn maksunumeroon.
Asiakas voi ostaa kännykkämaksulla yhdellä ostotapahtumalla korkeintaan 43,62 euron suuruisella summalla. Puhelinlaskulla asiakkaan maksutapahtumaan lisätään operaattorin kustannukset. Enimmillään asiakas voi ostaa gsm-maksuvaihtoehdolla kuukauden aikana korkeintaan n. 100 euron edestä. Ostoksia voi tehdä kännykkämaksamisella maksimissaan kaksi kappaletta päivässä. Palvelun tarjoaa Ainapay Oy.


*Lähteet: tiedot ja kuvaukset maksutavoista on saatu Checkout Finland Oy:n verkkosivuilta ja palvelunkuvauksesta.


Palautusoikeus

Asiakkaalla on kuluttajansuojalain mukainen palautusoikeus (14vrk). Katso lisää asiakaspalautuksista verkkosivuiltamme kohdasta “vaihto- ja palautus”. Maksut palautetaan Checkout -maksunvälityspalvelun kautta.