Maksutavat verkkokaupassamme

Kotimai.fi:ssä on käytössä suomalainen Checkout Finland Oy:n ylläpitämä maksunvälityspalvelu. Checkout Finland Oy on OPn omistuksessa. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa ja palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin.


Maksunvälityspalvelun yhteystiedot:

Checkout Finland Oy
asiakaspalvelu@checkout.fi
Puh. 0800 552 010 (0,00€/min)
Ma–su klo 6–23 (paitsi juhlapyhinä)


Maksut verkkopankissa

Käytössäsi ovat kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet, eli voit maksaa Nordean, Osuuspankin, Säästöpankin, POP-pankin, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-pankin, Ålandsbankenin ja LähiTapiola pankin maksupainikkeilla. Maksun saajana tiliotteella näkyy Checkout Finland Oy.

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella. Verkkokaupalla eikä Checkout Finland Oy:llä ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode -todentamispalvelut.


OPn Pivo Maksunappi 

Pivo Maksunappi on Pivo-sovelluksessa toimiva palvelu, jolla maksaja voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun Pivo-sovelluksessa.

OP Ryhmän maksaja hyväksyy Pivo Maksunapilla tilisiirron pankkitililtään maksunvälittäjän tai verkkokauppiaan tilille. Maksu toteutetaan pankkitiliin liittyvien Maksujenvälityksen yleisten ehtojen mukaisesti.

Muu pankin maksaja hyväksyy korttiehtojen mukaisen korttimaksun verkkokauppiaalle tai maksunvälittäjälle Sähköisellä maksulomakkeella. Lomake sisältää etämaksun edellyttämät kortin maksutiedot. Maksuun sovelletaan kortin myöntäjän ja kortinhaltijan välisiä korttiehtoja.


MobilePay

MobilePay on maksuton sovellus, jolla voit maksaa nopeasti ja kätevästi. Sovellus on tarjolla kaikkien pankkien asiakkaille. Sovelluksen voi ladata älylaitteen sovelluskaupasta tai MobilePayn sivuilta.


Masterpass

Masterpass on globaali, helppokäyttöinen, turvallinen ja nopea maksutapa. Masterpass on saatavilla tässä vaiheessa Nordean mobiililompakossa. Lue lisää Masterpassista.


Siirto

Siirto-maksutapa tarjoaa helpon maksamisen verkkokaupassa. Valitse Siirto-maksutavpa, syötä puhelinnumerosi ja hyväksy ostoksesi puhelimessa Siirtoa tukevalla mobiiliapplikaatiolla. Siirto käyttää Automatian maksujärjestelmää.


Collector Lasku ja Osamaksu

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla tai osamaksulla yhteistyössä Collector Bank AB:n kanssa.

Kun valitset maksutavaksi lasku- ja osamaksuvaihtoehdon, saat automaattisesti korotonta maksuaikaa seuraavan kuukauden viimeiseen päivään asti. Voit maksaa koko summan kerralla tai jakaa maksun pienempiin eriin eriin solmimalla Collector Bankin kanssa tililuottoa koskevan sopimuksen. Laskut erääntyvät joka kuukauden viimeinen päivä, joten sinulla voi olla jopa 60 päivää aikaa maksaa lasku. Laskuun lisätään 2,95 euron laskutusmaksu.

Laskulla tai osamaksulla on mahdollista maksaa tuotteita 5000 eurolla ja takaisinmaksuaika on 36 kk. Nimellinen vuosikorko on 26,4 %.

Laskun saadessasi voit valita osamaksun maksamalla kuukauden vähimmäissumman, joka ilmenee laskusta, sekä lähettämällä Collector Bankille allekirjoitetun tililuottosopimuksen laskun eräpäivään mennessä. Luottosopimuksen voi lähettää joko kirjepostina (Box 11 914, 404 39 Göteborg, Ruotsi) tai skannattuna sähköpostitse (contactcenter@collectorbank.fi). Luottosopimus sekä yleiset ehdot ja vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot (SECCI) ovat saatavilla Collector Bankin Omat Sivut -portaalissa (oma.collector.fi).

Laskulla tai osamaksulla maksavan tulee olla vähintään 20-vuotias ja hänelle tehdään luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä korkoa 2,2 % kuukaudessa viivästyneeltä ajalta.

Lisätietoja: collector.fi


Mash Lasku ja Mash Osamaksu

Mashin laskun tai osamaksun voivat valita maksutavaksi Suomessa asuvat, yli 19-vuotiaat asiakkaat. Maksutapa on mahdollinen 10–2 000 euron ostoksille. Arvoltaan 1 500 € ostoksen todellinen vuosikorko on 27,9 % maksuajan ollessa 12 kk.


Mash Lasku

Saat 14 päivää korotonta maksuaikaa. Laskun voi kätevästi muuttaa osamaksuksi.


Mash Osamaksu

Valitse itsellesi sopiva maksuaika (3, 6, 12 tai 24 kuukautta).


Jousto lasku ja osamaksu

Kotimai.fi:ssä on mahdollista valita myös kotimainen Jousto Lasku ja Osamaksu, joilla voit ostaa tuotteitamme helposti ja turvallisesti. Palvelun tarjoaa suomalainen Jousto maksutapa. Jousto Laskulla saat 14 vrk maksuaikaa (laskutusmaksu 4.90 €) ja Jousto Osamaksulla max. 24 kk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 € ja kuukausikorko 2,42 %). Lisätietoja Jousto Laskusta ja Osamaksusta saat osoitteessa www.jousto.com.


*Lähteet: tiedot ja kuvaukset maksutavoista Checkout Finland Oy:n verkkosivuilta ja palvelunkuvauksesta.


Palautusoikeus

Palautusoikeus on kuluttajansuojalain mukainen 14vrk poislukien hygieniatuotteiksi luettavat tuotteet kuten korvakorut. Kotimai.fi:ssä palautus- ja vaihto ovat maksuttomia. Katso lisää asiakaspalautuksista kohdasta Vaihto- ja palautus. Maksut palautetaan asiakkaalle Checkout -maksunvälityspalvelun kautta saatuamme myyntikuntoisen palautetun tuotteen takaisin varastolle.