Hei ja hauska tutustua. Nimeni on KotiMai.

Tuntuu, kuin olisimme tunteneet kauemminkin. Minäkin olen, ja haluan olla, tästä läheltä. Edustan laadukkaita, turvallisia, monikäyttöisiä ja vastuullisesti tuotettuja vaatteita ja asusteita. Meistä yli 90% on tehty Suomessa ja se pieni loppuosa ihan meitä lähellä, Virossa.

Minäkin yllätyin, että tämä on mahdollista. Kotimaisia vaatteita ja tuotantoa, kaiken tämän globaalin maailman ja muutoksen keskellä. Haluan ja olen se unelma, vastuullisuus ja hienous, ilman sanahelinää ja näillä teoilla.
 

Tervetuloa tutustumaan kauppaamme ja  edustamiimme brändeihin sekä konseptiimme kotikutsuista ja mukavasta shoppailusta. Ihan kaikki merkit eivät vielä mahtuneet mukaan valikoimiimme, mutta unelmani on kasvattaa tätä tiimiä ja päästää sinut kokeilemaan meitä helposti ja lähellä arkeasi.

Vaatekutsuja järjestetään vaikkapa juuri sinun kotonasi ympäri Suomen ja verkkokauppa on auki 24/7.

 
Rakkaudella,
KotiMai Design
KotiMai Design Oy on huhtikuussa 2016 perustettu yritys.
 
Yrityksen perustaja Aino-Maija Kyykoski haluaa yhdistää KotiMai Designissa ajatuksen laadukkaammasta tuotannosta, lähituotannosta ja mahdollisuuksista työllistää edelleen Suomessa. Aino-Maijan tapa ajatella toisin monista eri asioista on luonut uskoa sille, että mikä tahansa on mahdollista - sekä hänelle itselleen, että Suomelle ja maailmalle. Yrityksen konseptissa on mukana "vähemmän on enemmän" ekologinen ajattelu ja tämän myötä ajattomat ja monikäyttöiset mallistovaatteet. Yritysidea syntyi kokemuksesta ja havainnosta, että Suomessa tehdään vielä paljon naisten ja lasten vaatteita, mutta niitä on vaikea löytää, nähdä, saada tunnustella ja ennen kaikkea päästä sovittamaan. Tästä oivalluksesta syntyi "Onnellisten suomalaisten vaatteiden koti".
 

Aino-Maija voi yhdistää yritystoiminnassaan monipuolisen taustansa: insinööri ja tradenomi, ympäristötieteiden maisteriopiskelija ja aktiivinen yhdistystoimija höystettynä sekalaisella työtaustalla päätti, että aina voi oppia vielä jotain uutta. Se että on ollut töissä muun muassa suuressa ylikansallisessa teollisuusyrityksessä, pienessä muutaman hengen kansalaisjärjestössä, ammattikorkeakoulussa ja puolustusvoimissa, on tuonut perspektiiviä ja osaamista oman yrityksen pyörittämiseen. Aino-Maija on vetänyt ympäristötekniikan projekteja, tehnyt taloushallinnon töitä, markkinointia, PRää, vientiä, myyntiä ja toiminut asiakaspalvelutehtävissä, joten yrittäjän elämä ei tämän jälkeen huimannut.

Hyvä fiilis, into ja aktiivinen ote tehdä asioita leimaavat Aino-Maijan työtä, joka on löytänyt tarkoituksensa. KotiMai Designiin Aino-Maija haluaa yhdistää haaveensa tehdä jotain merkityksellistä ja kestävää tässä maailmassa ja yrittäjä lupaa, että tämä yritys ei jää niille sijoilleen vaan haluaa muuttua maailman mukana.