Vastuullisesti Suomessa tuotettu vaate- ja asustevalikoima

Valikoimistamme löydät kotimaisia vaatteita ja tuotantoa - kaiken tämän globaalin maailman ja muutoksen keskellä. Meidän unelmamme on tarjota kotimaisia ja lähellä vastuullisesti tuotettuja ekologisia vaatteita ja asusteita mahdollisimman monelle, nopeasti ja helposti.  

 

Tervetuloa tutustumaan kauppaamme ja  edustamiimme huippubrändeihin. Ihan kaikki merkit eivät vielä mahtuneet mukaan valikoimiimme, mutta haluamme kasvattaa tiimiä ja päästää sinut kokeilemaan vaatteita helposti ja lähellä arkeasi.

Verkkokauppamme on auki 24/7.  

Rakkaudella,
KotiMai Design -tiimi
KotiMai Design Oy on huhtikuussa 2016 perustettu yritys.
 
Yrityksen perustaja Aino-Maija Kyykoski haluaa yhdistää KotiMai Designissa ajatuksen laadukkaammasta tuotannosta, lähituotannosta ja mahdollisuuksista työllistää edelleen Suomessa. Aino-Maijan tapa ajatella toisin monista eri asioista on luonut uskoa sille, että mikä tahansa on mahdollista - sekä hänelle itselleen, että Suomelle ja maailmalle. Yrityksen konseptissa on mukana "vähemmän on enemmän" ekologinen ajattelu ja tämän myötä ajattomat ja monikäyttöiset mallistovaatteet. Yritysidea syntyi kokemuksesta ja havainnosta, että Suomessa tehdään vielä paljon naisten ja lasten vaatteita, mutta niitä on vaikea löytää, nähdä, saada tunnustella ja ennen kaikkea päästä sovittamaan. Tästä oivalluksesta syntyi "Onnellisten suomalaisten vaatteiden koti".
 

Aino-Maija voi yhdistää yritystoiminnassaan monipuolisen taustansa: insinööri ja tradenomi, ympäristötieteiden maisteriopiskelija ja aktiivinen yhdistystoimija höystettynä sekalaisella työtaustalla päätti, että aina voi oppia vielä jotain uutta. Se että on ollut töissä muun muassa suuressa ylikansallisessa teollisuusyrityksessä, pienessä muutaman hengen kansalaisjärjestössä, ammattikorkeakoulussa ja puolustusvoimissa, on tuonut perspektiiviä ja osaamista oman yrityksen pyörittämiseen. Aino-Maija on vetänyt ympäristötekniikan projekteja, tehnyt taloushallinnon töitä, markkinointia, PRää, vientiä, myyntiä ja toiminut asiakaspalvelutehtävissä, joten yrittäjän elämä ei tämän jälkeen huimannut.

Hyvä fiilis, into ja aktiivinen ote tehdä asioita leimaavat Aino-Maijan työtä, joka on löytänyt tarkoituksensa. KotiMai Designiin Aino-Maija haluaa yhdistää haaveensa tehdä jotain merkityksellistä ja kestävää tässä maailmassa ja yrittäjä lupaa, että tämä yritys ei jää niille sijoilleen vaan haluaa muuttua maailman mukana.