Toimitusehdot

Asiakas hyväksyy tilauksellaan, ja maksutavan valittuaan, tilauksen ja Kotimai.fi:n tilaus- ja toimitusehdot.
 
Toimitusaika
Toimitamme tilaukset mahdollisimman nopeasti, normaali toimitusaikamme on 2-8pv mikäli tuotetta löytyy varastostamme. Kun verkkokaupassa on varastosaldoja tilaamallesi tuotteelle, löytyy niitä varastosta ja saat toimituksen pian. Emme veloita postikuluja jälkitoimitukseen jäävien tuotteiden osalta ja toimitamme ne heti kun saamme tuotteita varastoomme.
 
Toimituskulut Suomessa
Toimituskulut ovat 3,90 € / lähetys tai mikäli tilaat yli 120 €:lla on toimitus sinulle ilmainen. 


Tuotteillamme on 14 vrk:n maksuton vaihto- ja palautusoikeus kun noudatat palautusohjeitamme. Vaihto- ja palautusoikeusaika alkaa siitä, kun olet vastaanottanut toimituksemme.
 
Toimitustavat
Tällä hetkellä käytössämme on lähetystapoina Postin toimitustavoista kirje ja paketti postiin tai sinua lähimpään Smartpost -pakettiautomaattiin (lähetys ohjautuu automaattisesti sinua lähimpään, tai postin palvelusta valitsemaasi toimipaikkaan).

Pyrimme siihen, että voimme toimittaa lähetykset mahdollisimman pian ja mahdollisimman edullisesti. Mikäli nämä lähetystavat eivät sovi sinulle jostakin syystä, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme ja katsotaan mitä voimme asialle tehdä. Haluamme palvella sinua mahdollisimman hyvin, toimintamme puitteissa se tarkoittaa juuri nyt harvoja toimitustapavalintoja, mutta edullisia toimituskuluja. Voimme myös joustaa toimitustavoissa, mutta se vaatii sinulta erillistä yhteydenottoa.  
 
Toimitustavoista voit valita myös noudon varastolta, osoite Kauppakuja 4 A 4, Turenki. Noutaessasi tilauksen ovat toimituskulut 0 €.
 
Tilaukset ulkomaille
Toimitukset ulkomaille hinnoitellaan tilauskohtaisesti ja ne ovat Eurooppaan 10-25 €. Ota yhteyttä meihin niin saat tarkempaa tietoa toimituskuluista ja tilauksista ulkomaille.
 
Varastosaldo, osatoimitukset
Mikäli jotakin tuotetta ei ole varastossa, mutta haluat sen jälkitoimituksena, se onnistuu kyllä. Toimitamme jälkitoimituksen postikuluitta.
 
Mikäli sinulta unohtui jotain tilaukselta, mutta tilaustasi ei ole vielä toimitettu, ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja katsotaan ehtiikö lisätilaus samaan toimitukseen.
 
Asiakaspalautus
Kaikilla tuotteillamme on 14vrk:n maksuton vaihto- ja palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön, pesemätön, alkuperäiset laput kiinni ja sen tulee olla pakattuna mahdollisessa alkuperäisessä pakkauksessaan. Tuotteella on vain kerran maksuton vaihto- ja palautusoikeus. Mikäli vaihdat/palautat saman tilauksen tuotteen useamman kerran, perimme sinulta toisesta tai useammasta palautuskerrasta postimaksun (8€ per lähetys).
 
Ilmoita palautuksesta mielellään etukäteen osoitteeseen: info@kotimai.fi ja saat meiltä tiedot maksuttomaan asiakaspalautukseen.
Muista ottaa palautuksesta itsellesi postissa kuitti, kuitti sisältää myös seurantatunnuksen.

HUOM! Noutamatta jäänyt lähetys postista tai postin pakettiautomaatista ei ole asiakaspalautus tai tilauksen peruutus (tilaus tulee peruuttaa ennen kuin olemme toimittaneet sen tai nouda tuote ja tee asiakaspalautus). Noutamatta jääneistä paketeista veloitamme 10€:n kulut.
 
Tuotevirhe tai virheellinen tuote
Mikäli olet saanut mielestäsi väärän tuotteen, otathan yhteyttä meihin. Mikäli tuotteessa on virhe, ilmoita myös tästä meille niin pian kuin mahdollista. Kaikki virheilmoitukset ja reklamaatiot osoitteeseen: info(at)kotimai.fi  
Vastaamme sinulle niin pian kuin mahdollista.
 
Ylivoimainen este
Kotimai.fi ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä eikä tuotteiden virheellisen kunnon tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista.