Vaatekutsut - Läheltä. Kokeile. Ihastu.

Myymme ja esittelemme edustamiamiamme brändejä verkkokauppamme lisäksi vaatekutsuilla. Tällä hetkellä vaatekutsuja järjestetään Pirkanmaalla ja Hämeessä, sovitusti myös pääkaupunkiseudulla. 

Tuomme useampien valmistajien naisten ja lasten vaatteita kotiisi, harrastuksiisi, työpaikallesi, kahvilaan, tapahtumiin – tai minne ikinä meidät kutsutkin! Kutsuilla sinun ja ystäviesi on helppo tutustua valikoimiimme ja suomalaisten valmistajien vaatteisiin, sovittaa ja ihastua. Jokaiselle jotakin. Näet mallit, värit ja kuosit livenä ja saat hypistellä ja tuntea tarkkaan valikoituja materiaaleja. Vaatekutsut on ihana ja helppo tapa sovitella vaatteita ja tavata ystäviä.

Mallistomme päivittyy jatkuvasti, sitä mukaa kun edustamamme eri pientuottajat julkaisevat kevät- ja kesämallistojaan. Voit seurata uutuuksia Facebook-sivuillamme tai ota yhteyttä lähimpään edustajaasi ja kysy lisää!

Kutsujen järjestäjä saa aina lahjan kutsujen järjestämisestä, se on joko tuntuva alennus omista ostoksista tai tuotelahja.

Myös kutsuvieraille on luvassa vaihtuvia kampanjoita ja alennuksia ja vieraat voivat sovitusti saada toimitukset postikuluitta edustajamme luo.


Tämänhetkiset edustajamme ja alueet, joilla järjestämme vaatekutsuja tai voimme osallistua esittelytilaisuuksiin:

Kanta-Häme

Hämeenlinna, Janakkala ja Riihimäki:

Elina Wathén 
elina.wathen@kotimai.fi
040 579 2867

Pirkanmaa


Tampere ja lähialueet 

Reija Pitkänen
reija.pitkanen@kotimai.fi
040 566 6849

Kysy myös esittelyjä pääkaupunkiseudulle!