Edustajaksi

Haluaisitko sinä myydä mielettömän kivoja, laadukkaita ja suomalaisia vaatteita sekä tehdä töitä joustavasti silloin kun sinulle itsellesi parhaiten sopii?

KotiMai Design Oy:n edustajana nukut yösi hyvin. Tarjoamme sinulle myyntiin valikoiman mielettömän hyvännäköisiä, monikäyttöisiä ja laadukkaita naisten ja lasten vaatteita, joilla on puhdas omatunto. Yli 90% tuotteista on valmistettu kokonaan Suomessa, loput lähialueella Virossa.

Maksamme edustajalle myyntiin perustuvaa palkkiota, joka kasvaa myynnin lisääntyessä ja kokemuksen kartuttua, myyntiprovisio on arvonlisäverottomasta myynnistä 20-30%. Voit hankkia lisäansioita, sovittaa työn omaan elämäntilanteeseesi tai urakoida enemmänkin – sinä päätät. Me koulutamme sinut, annamme tukea ja virkistäydymme aika ajoin kaikki yhdessä. Alkuinvestoinnit eivät meidän vaate-edustajana ole suuria. Tarvitset minimissään rekin ja henkarit mallistokappaleille (me kilpailutamme nämä sinulle valmiiksi) sekä mallistovaatteet, joista voit valita useammasta setistä ja täydentää halutessasi mallistoasi pikku hiljaa. Aloituskustannukset ovat noin 700-1100€, jotka ansaitset pian takaisin ja ostamasi mallistokappaleet saat myös myydä kauden päätteeksi. Muita hankintoja et välttämättä tarvitse, koulutus lounaineen on ilmainen, edustaja vastaa vain omista matkakustannuksista koulutukseen. Mikäli sinulle jäi vielä kysyttävää, ole yhteydessä ja kerromme lisää!

Etsimme keväälle 2017 edustajia erityisesti Turun seudulta, pääkaupunkiseudulta, Pohjois-Savosta sekä Pohjanmaalta. Näiden lisäksi voit hakea edustajaksi mistä tahansa päin Suomea, hae rohkeasti mukaan!  Toivomme hakijoilta iloista asennetta, kiinnostusta kotimaisiin ja laadukkaisiin vaatteisiin ja yrittäjähenkisyyttä. Edustajana toimiaksesi tarvitset Y-tunnuksen ja olet velvollinen ilmoittamaan yrityksesi ennakkoperintärekisteriin. Voit halutessasi laskuttaa myyntiprovisiot myös laskutusosuuskunnan kautta, mutta tähän työhön suosittelemme sinulle ensisijaisesti omaa yritystä. Meillä asenne ratkaisee ja toivomme tiimiin erilaisia, eri-ikäisiä ja erilaisissa elämäntilanteissa olevia myyjiä.

 

Lähetä hakemuksesi sähköpostilla osoitteeseen info@kotimai.fi ja kerro viestissäsi lyhyesti:

Nimesi ja yhteystietosi (osoite, sähköposti, puhelinnumero)

Jos sinulla on yritys, yrityksesi nimi ja y-tunnus

Miksi haluaisit toimia KotiMai -edustajana?

Mikä tekisi sinusta hyvän KotiMai -edustajan ja myyjän?

Kuinka paljon olisit valmis työskentelemään viikossa/kuukaudessa?

 

Tervetuloa mukaan!

Emme löytäneet yhtään tuotetta.